Ring mig
Close
Väggmonterade kapslingar

Väggmonterade kapslingar Anpassade för att enkelt kunna monteras på vägg utan att dem ska behöva öppnas. Välj en design av våra väggmonterade kapslingar och vi tillverkar efter dina mått och krav. Kundanpassad kapsling för väggmontage. Passersystem, loggning, display monitorer. Vi uppfyller era behov

Väggmonterade kapslingar

En U-formad del med två stycken fastlimmade paneler bildar huvuddelen som skruvad fast i bottenplattan. Som sedan fästs på väggen/underlaget

Kapsling bestående av två U-formade delar som snäpps i varandra. Mellan dem skjuts panelerna ner i spår och låses fast när över och underdel snäpps fast. Kapslingen monteras sedan på vägg eller annat underlag med dem utstickande fästöronen

Vår enklaste konstruktion av väggmonterad kapsling. Två stycken U-formade delar som snäpps i varandra. Väldigt enkelt och snabb montering. Kapslingen fästs sedan på vägg med hjälp av fästöronen 

Väggmonterade kapslingar

Kapsling bestående av över och underdel som snäpper fast i varandra. Panelerna skjuts ner i spår och låses fast av över och underdel. Fästen för att montera på vägg/p>

Plastkapsling bestående av två stycken U-formade delar som snäpper fast i varanadra. Utstickande fästöron för enkelt montage på vägg eller dylikt. 

Kapsling bestående av två delar där bottenplattan skruvas fast i överdelen. Bottenplattan har utstickande fästöron för enkelt montage på exempelvis vägg.

Kapsling bestående av över och underdel som snäpper fast i varandra. Panelerna skjuts ner i spår och låses fast av över och underdel.

Kapsling bestående av två stycken u-fromade delar som snäpps ihop. Fästöron för montering på vägg eller dylikt. Överdelen hänger ut över underdelen enligt bild.  

Kapsling bestående av en huvuddel och en bottenplatta. Bottenplattan fästs med skruvar i huvuddelen och har håltagning i nyckelhålsmönster för enkel uppsättning på vägg.

Kapsling bestående av två paneler monterade på en U-formad del. Botten snäpps eller skruvas på plats.

Kapsling bestående av över och underdel som snäpper fast i varandra. Panelerna skjuts ner i spår och låses fast av över och underdel. Överdel krökt enligt bild 

Kapsling bestående av två stycken u-fromade delar som snäpps ihop. Fästöron för montering på vägg eller dylikt. Överdelen hänger ut över underdelen enligt bild.

Kapsling Bestånde av huvuddel och en löstagbar bottenplatta. Bottenplattan har nyckelhålsfästen för att häng upp på vägg. Snäpps eller skruvas fast.

Kapsling bestående av två stycken U-fromade delar som snäpps ihop. Fästöron för montering på vägg eller dylikt. Överdelen hänger ut över underdelen enligt bild och har dekorfrästa linjer.

Kapsling bestående av en ihoplimmad hvuddel och en lös toppanel. Panelen fästs med skruvar och går att demontera.

Kapsling bestående av två stycken U-fromade delar som snäpps och skruvas ihop. Överdelen krökt enligt bild och underdelen har fästen för enkel montering på vägg.

Close