Ring mig
Close

Multifunktionella, väggmonterade, Front Paneler-, Rasberry PI-, Handhållna-och-gjutboxar- Alla förprogrammerade och redo för era unika mått. 

Din anpassade plasthölje från 5 dagar

Multifunktionella kapslingar

med snäppkonstruktion. Smarta lösningar för snabb montering av er elektronik. Antingen med skruvtorn men även frästa spår som exempelvis kretskort kan skjutas ned i. Börja med att välja en modell som passar er nedan. Sen måttsätter ni den efter era egna mått. Över 15 fördefinerade multifunktionella kapslingar som anpassas eftera era behov och önskemål.

Kapslingar för placering på horisontell yta

Speciellt designade för att lämpa sig bra vid användning på horisontell yta eller placering på ett bord. Exemplevis som manöverpanel lutande displat eller annat. Flertalet av dessa modeller går även bra att montera på vägg. Över 15 förprogrammerade plastkapslingar för tangentbord, joystick, styrenheter displayer. Alla modeller anpassas efter era mått

Kapslingar med dörr

Antingen skruvas dörren fast, fästs med gångjärn, skjuts in i spår eller snäpps fast. Kapslingarna i den här kategorin har samma justeringsmöjligheter som resterande modeller. Plastkapsling med dörr, gångjärn glidande eller med clips. Anpassas efter era mått och behov.

Väggmonterade kapslingar

Anpassade för att enkelt kunna monteras på vägg utan att dem ska behöva öppnas. Välj en design av våra väggmonterade kapslingar och vi tillverkar efter dina mått och krav. Kundanpassad kapsling för väggmontage. Passersystem, loggning, display monitorer. Vi uppfyller era behov

Paneler och kapslingar för 19"

Kundanpassade paneler och kapslingar för 19" rack. Eftersom alla våra kapslingar tillverkas efter era önskad mått så bestämmer ni själv om det är för just 19" montering ni önskar eller inte. Dimensionerna väljer ni. Ett brett utbud av varianter på kapslingar. Kundanpassade åt er. Modeller för 19" lådor

Kundanpassad Rasberry Pi kapsling

Modellerna nedan är populära att använda till just Raspberry Pi eller andra små enkortsdatorer. Välj modell och börja anpassa den efter era behov. Kundanpassad Raspberry PI kapslingar & lådor. Push out för USB

Handhållna Kapslingarr

Välj en av våra modeler för handhållna kapslingar. Tillverkas efter era mått och önskemål. Stort utbud av förprogrammerade modeller av kapslingar, redo att bli anpassade efter era mått, design elektronik displayer

Pottingkapsling

Kapsling för använding till potting och ingjutning av elektronik eller dylikt. Välj en kapsling för oss om ni ska gjuta in elektronik för vibration, fukt eller annat. Vi anpassar kapslignar i små serier just för detta.

Din anpassade plasthölje från 5 dagar

Kundanpassad plastkapsling bestående av två U; eller C;-formade delar, som snäpps ihop. Dem två panelerna skjuts ner i spår.

Kapsling bestående av en kubisk huvuddel och en lös botten. Botten snäpps på plats och går att demontera med skruvmejsel.

Kapsling bestående av en ihoplimmad huvuddel och en panel som skruvas fast. Kapslingen fästs på vägg eller dylikt via fästöronen

Kapsling bestående av över och underdel som snäpper fast i varandra. Panelerna skjuts ner i spår och låses fast av över och underdel. Fästen för att montera på vägg/p>

Kapsling bestående av en U-formad, en L-formad och en panel. Delarna snäpps ihop och går att snäppa isär

Plastkapsling bestående av två stycken U-formade delar som snäpper fast i varanadra. Utstickande fästöron för enkelt montage på vägg eller dylikt. 

Kapsling bestående av två delar där bottenplattan skruvas fast i överdelen. Bottenplattan har utstickande fästöron för enkelt montage på exempelvis vägg.

Vår enklaste och billigaste konstruktion. Bestående av två stycken U-formade delar som snäpps ihop. Enkel och snabb montering. 

Våra konfigurerbara pottkåpor är tillverkade enligt dina specifikationer och är endast lämpliga för kall injektion upp till högst 70 ° C för att skydda din elektronik. Kapslingen är limmad invändigt för att hålla tätt.

Kapsling bestående av två stycken u-fromade delar som snäpps ihop. Fästöron för montering på vägg eller dylikt. Överdelen hänger ut över underdelen enligt bild.  

Kapsling bestående av över och underdel som snäpper fast i varandra. Panelerna skjuts ner i spår och låses fast av över och underdel.

Kapsling bestående av en huvuddel och en bottenplatta. Bottenplattan fästs med skruvar i huvuddelen och har håltagning i nyckelhålsmönster för enkel uppsättning på vägg.

Kapsling bestående av en ihoplimmad huvuddel och en panel som snäpps fast i gångjärn Kapslingen fästs på vägg eller dylikt via fästöronen

Kapsling bestående av en ihoplimmad huvuddel och en panel som skjuts ned i spår. Kapslingen fästs på vägg eller dylikt via fästöronen

If none of the pre-designed ElectroniCase models meets your needs, our construction office will develop your enclosure our housing 100% custom designed.

Kundanpassad plastkapsling bestående av två U; eller C;-formade delar, som snäpps ihop. Dem två panelerna skjuts ner i spår. Spåren är indragna från kanten

Kapsling bestående av en kubisk huvuddel och en lös botten. Botten snäpps på plats och går att demontera med skruvmejsel. Överdelen har en jämn krökning över X-måttet.

Denna kapsling har till skillnad från EC10-200-0 ett litet överhäng på den övre delen. Dem två delarna snäpps i varandra 

Kapsling bestående av en L-formad, en U-formad del och en panel. Delarna snäpps ihop och går att demontera. U-formade överdelen har ett överhäng mot underdelen.

Plastkapsling som består av två U-formade delar som snäpps ihop. Överdelen hänger utanför underdelen en bit för att ge en snyggare design.

Close