Lean Manufacturing Process

Vår process är Lean-Manufacturing orienterad, för att kunna erbjuda så snabba leveranstider som möjligt.

Alla våra kapslingar är specialdesignade. Leveranstid beror på kapslingens komplexitet det DesignCase eller en ElectroniCase kapsling.

Leveranstid DesignCase

Leveranstid prototyp

Förseningen kommer att ges av chefen för byggkontoret, beroende på komplexiteten och tillgänglig teknisk information:

  • Enkel kapsling: 2 till 4 veckor

  • Komplext housing: 4 till 10 veckor

Leveranstid prototyp Designcase

Produktionstid serieleverans

Handläggningstiden är 4-10 veckor beroende på kapslings komplexitet, fritt fabrik, efter godkännande av prototypen och/eller designändringar.

Produktionstid serieleverans Designcase

Lead times for ElectroniCase

Leveranstid prototyp

  • Prototyper tar vi fram på från 5 arbetsdagar för våra enklaste modeller utan lack och tryck till ca 10 arbetsdagar för kapslingar med lite fler infästningar, lackering etc. Alla nödvändiga fakta och vår slutgiltliga offert måste vara godkänd innan order registreras av oss, frakttider tillkommer

Leveranstid prototyp Electronicase

Produktionstid serieleverans

Beroende på vilken volym det gäller och hur många extra steg i fabriken kapslingen behöver så är våra tillverkningstider 10 till 20 arbetsdagar. Under vissa perioder är det extra högt tryck i fabriken och tillverkningstiderna blir längre. För att serieleverans ska registreras måste prototypen vara godkänd av er först. Maila oss för aktuell produktionstid.

Produktionstid serieleverans Electronicase

Viktig information!

  • Leveranstid är menat som arbetsdagar och utan tiden för frakt från fabriken i Frankrike. Frakten skickas som freight on board (FOB). För brådskande ärenden kan vi erbjuda bra priser på expressfrakt

Viktig information