Ring mig
Close

Votre sélection

Visar 1 - 58 av 58 objekt

Kapsling bestående av över och underdel som snäpper fast i varandra. Panelerna skjuts ner i spår och låses fast av över och underdel. Fästen för att montera på vägg/p>

Plastkapsling bestående av två stycken U-formade delar som snäpper fast i varanadra. Utstickande fästöron för enkelt montage på vägg eller dylikt. 

Kapsling bestående av en kubisk huvuddel och en lös botten. Botten snäpps på plats och går att demontera med skruvmejsel.

Vår enklaste och billigaste konstruktion. Bestående av två stycken U-formade delar som snäpps ihop. Enkel och snabb montering. 

Kapsling bestående av två delar där bottenplattan skruvas fast i överdelen. Bottenplattan har utstickande fästöron för enkelt montage på exempelvis vägg.

Kapsling bestående av en ihoplimmad huvuddel och en panel som skruvas fast. Kapslingen fästs på vägg eller dylikt via fästöronen

Våra konfigurerbara pottkåpor är tillverkade enligt dina specifikationer och är endast lämpliga för kall injektion upp till högst 70 ° C för att skydda din elektronik. Kapslingen är limmad invändigt för att hålla tätt.

Kapsling bestående av en U-formad, en L-formad och en panel. Delarna snäpps ihop och går att snäppa isär

Kundanpassad plastkapsling bestående av två U; eller C;-formade delar, som snäpps ihop. Dem två panelerna skjuts ner i spår.

Kapsling bestående av en kubisk huvuddel och en lös botten. Botten snäpps på plats och går att demontera med skruvmejsel. Överdelen har en jämn krökning över X-måttet.

Kundanpassad plastkapsling bestående av två U; eller C;-formade delar, som snäpps ihop. Dem två panelerna skjuts ner i spår. Spåren är indragna från kanten

Kapsling bestående av en ihoplimmad huvuddel och en panel som skjuts ned i spår. Kapslingen fästs på vägg eller dylikt via fästöronen

Kapsling bestående av en ihoplimmad huvuddel och en panel som snäpps fast i gångjärn Kapslingen fästs på vägg eller dylikt via fästöronen

If none of the pre-designed ElectroniCase models meets your needs, our construction office will develop your enclosure our housing 100% custom designed.

Kapsling bestående av en huvuddel och en bottenplatta. Bottenplattan fästs med skruvar i huvuddelen och har håltagning i nyckelhålsmönster för enkel uppsättning på vägg.

Kapsling bestående av två stycken u-fromade delar som snäpps ihop. Fästöron för montering på vägg eller dylikt. Överdelen hänger ut över underdelen enligt bild.  

Kapsling bestående av över och underdel som snäpper fast i varandra. Panelerna skjuts ner i spår och låses fast av över och underdel.

Denna kapsling har till skillnad från EC10-200-0 ett litet överhäng på den övre delen. Dem två delarna snäpps i varandra 

Kapsling bestående av en L-formad, en U-formad del och en panel. Delarna snäpps ihop och går att demontera. U-formade överdelen har ett överhäng mot underdelen.

Kapsling bestående av en kubisk huvuddel och en lös botten. Botten snäpps på plats och går att demontera med skruvmejsel. Sidopaneler enligt bild

Kapsling bestående av över och underdel som snäpper fast i varandra. Panelerna skjuts ner i spår och låses fast av över och underdel. Överdel krökt enligt bild 

Kundanpassad plastkapsling bestående av två U-formade delar som snäpps ihop. Panelerna skjuts ned i spår. Denna modell har även designfräsning av lockets sidor i x-led enligt bild.

Kapsling bestående av två stycken u-fromade delar som snäpps ihop. Fästöron för montering på vägg eller dylikt. Överdelen hänger ut över underdelen enligt bild.

Plastkapsling som består av två U-formade delar som snäpps ihop. Överdelen hänger utanför underdelen en bit för att ge en snyggare design.

Kapsling bestående av två paneler monterade på en U-formad del. Botten snäpps eller skruvas på plats.

Kapsling bestående av en L-formad, en U-formad del och en panel. Delarna snäpps ihop och går att demontera. Överdelen har ett överhäng mot underdel enligt bild.

Kapsling bestående av en ihoplimmad huvuddel och en panel som snäpps fast i gångjärn Kapslingen fästs på vägg eller dylikt via fästöronen

Kapsling bestående av en L-formad, en U-formad del och en panel. Delarna snäpps ihop och går att demontera. Överdelen har ett överhäng mot underdel enligt bild.Överdelen har även dekorfrästa linjer

Kapsling bestående av en kubisk huvuddel och en lös botten. Botten snäpps på plats och går att demontera med skruvmejsel.Designfräsning enligt bild

Kapsling bestående av en ihoplimmad hvuddel och en lös toppanel. Panelen fästs med skruvar och går att demontera

Kundanpassad kapsling bestående av en U och en C-formad del som snäpps ihop. Går att demontera med skruvmejsel.

Kapsling bestående av två stycken U-fromade delar som snäpps ihop. Fästöron för montering på vägg eller dylikt. Överdelen hänger ut över underdelen enligt bild och har dekorfrästa linjer.

Kapsling bestående av två stycken U-formade delar som snäpps ihop. Dekorfräsning i överdel samt att överdelen är större än underdelen och ger en snygg design.

Kapsling Bestånde av huvuddel och en löstagbar bottenplatta. Bottenplattan har nyckelhålsfästen för att häng upp på vägg. Snäpps eller skruvas fast.

Kapsling bestående av två stycken U-formade delar som snäpps ihop. Överdelen är kurvad och fästs även med skruvar i underkant.

Kapsling bestående av en L-formad, en U-formad del och en panel. Delarna snäpps och skruvas ihop och går att demontera. Överdelen har en ämn kräkning över X-måttet

Kapsling bestående av två stycken U-fromade delar som snäpps och skruvas ihop. Överdelen krökt enligt bild och underdelen har fästen för enkel montering på vägg.

Kapsling bestående av en ihoplimmad hvuddel och en lös toppanel. Panelen fästs med skruvar och går att demontera.

Kundanpassad kapsling bestående av två stycken U-formade delar som snäpper ihop. Den övre delen har ett överhäng samt dekorfräsning för en snyggare design.  

Plastic case consisting of 2 assembled panels mounted on a U-Shape piece, with a screwed bottom. The bottom is removable with a screwdriver.

Plastic case consisting of 2 assembled panels mounted on a L piece part and a screwed L shape door. The door is removable with a screwdriver.

Kapsling bestående av två stycken U-formade delar som snäpps ihop. Går att demontera.

Kapsling bestående av två stycken U-formade delar som snäpps ihop. Dekorfräsning på överdel enligt bild.

Kapsling bestående av en ihoplimmad bottendel och en överdel som skruvas fast i gavlarna. Gavlarna fungerar som fötter

Kapsling bestående av en ihoplimmad bottendel och en dekorfräst överdel som skruvas fast i gavlarna. Gavlarna fungerar även som fötter

Kapsling bestående av två stycken delar som snäpps ihop ch sedan fästs med skruv i det övre hörnet.

Kapsling bestående av två stycken delar som snäpps hop och sedan fästs med två stycken skruvar.

Kapsling för rack montage, i exempelvis 19" rack. Kapslingen har öppen baksida

Kundanpassad panel, enkel eller i flera nivåer. Anpassas efter era mått och krav. Bestäm håltagnignar, tryck storlek mm.

Anpassad krökt frontpanel

Anpassad geometrisk frontpanel med en överlappande del..

Anpassad krökt frontpanel med överlappande del.

2 U-formade delar som snäpper fast i varandra. Panelerna skjuts ned i spår och låses fast av över och underdel. Går att demontera

Kapsling bestående av två stycken U-foramde delar som snäpps ihop. Fräsning för montering av membrantangentbord eller liknande.

Kapsling bestående av bottendel och en överdel som skruvas fast. Urfräsning för montering av membrantangentbord eller liknande. Det exakta djupet av urtaget kommer att bekräftas vid en senare tidpunkt.

Custom remote control consisting of 2 screwed parts, hogged out. The enclosure is removable with a screwdriver.

Custom remote control consisting of 2 screwed parts, hogged out. The enclosure is removable with a screwdriver.

Any plastic part in HIPS, ABS or polycarbonate; precision of 2/10 th millimeters.

Visar 1 - 58 av 58 objekt
Close